Beautiful Pout

Våre behandlinger:

Lepper

Kinnben

Tear throug

Kjevelinje

Nasolabiale linjer

Rynker rundt munnen (røykelinjer)

Fillere av hyaluronsyre

Filler består av en klar gel basert på ikke animalsk hyaluronsyre (HA) som ligner kroppens egen hyaluronsyre.  Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Dens viktigste funksjon er å binde vann, og gir dermed både fukt og volum til huden. 

 

Kroppens naturlige produksjon av hyaluronsyre avtar  når man blir eldre. Injeksjon av hyaluronsyre bidrar til å opprettholde fuktbalansen i huden slik at man kan bevare en fyldig og sunn hud.

Hvordan foregår behandlingen?

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg og vil derfor alltid ha en konsultasjon i forkant av behandling. Her vil vi kartlegge dine ønsker og forventninger til behandling. Sammen finner man frem til hvilken behandling som er gunstig og hvilket resultat du kan forvente.

Deretter vil selve behandlingen foretas. Filler injiseres i huden i små mengder ved hjelp av en tynn nål. Gelen blir massert ut forsiktig av behandler i området. Man vil kunne kjenne små stikk under behandlingen som for enkelte kan oppleves ubehagelig. For å redusere denne følelsen er det mulig å bedøve området før behandling dersom dette er ønskelig. Selve behandlingen tar sjelden mer enn 30 minutter.

Resultat etter behandling

Behandling med filler gir umiddelbare resultater etter behandling. Effekten er langvarig, men ikke permanent. Vanligvis varer en behandling med filler 6-12 måneder. Varigheten av resultatet avhenger av området som blir behandlet, hvilken hudtype man har, livsstil og alder.

Bivirkninger

Book behandlingen enkelt online nå 

De mest vanlige bivirkningene ved injisering av filler er milde hevelser, ømhet og blåmerker i det behandlede området. Disse bivirkningene går som regel over etter noe dager, maksimalt 1-2 uker.

 

Mindre vanlige bivirkninger ved injisering av HA-filler er asymmetri, migrering av filler og klumpdannelse. Kraftigere bivirkninger fra injeksjonene er sjeldne, men kan forekomme. Dette er for eksempel infeksjoner, allergiske reaksjoner eller iskemi. Alvorlige komplikasjoner oppstår svært sjeldent ved behandling med HA-fillere. Våre dyktige behandlere har likevel alltid med seg nødvendige medikamenter for å kunne håndtere en slik situasjon slik at du er godt ivaretatt. Legemiddelet hyaluronidase brukes ved akutte hendelser for å bryte ned HA-filler og for å løse opp filler grunnet overdosering.

Hvem bør ikke bruke HA-filler

I utgangspunktet kan alle mennesker behandles med HA-filler, men enkelte grupper skal allikevel ikke behandles. Disse er:

  • Gravide eller ammende personer

  • Personer med kroppsdysforbisk lidelse (forvrengt bilde på hvordan en ser ut)

  • Personer med infeksjon i området som skal behandles

  • Personer med spesielle allergier

  • Personer med blødersykdom.  Det må også ta forsiktighetsregler dersom man går på blodfortynnende medisiner

  • Personer med nevrologisk sykdom